Bedrijf

HELI nv is opgericht in 1983 en is actief in de verhuur, verkoop en service van schaarliften, telescopen, kniktelescopen, vorkheftrucks, verreikers, mini-kranen, rolsteigers enz..

Dankzij onze jarenlange ervaring, gekoppeld aan een uitstekende service, zijn wij in staat om vrijwel elk hoogte-probleem op te lossen.  We beschikken over een zeer gevarieerde huurvloot van bijna 900 machines welke inzetbaar zijn op al uw werven.

Door de jaren heen heeft HELI haar activiteiten nog verder uitgebreid met de volgende afdelingen:

Heli-Equipment
Verhuur en verkoop van ladders, steigers, PBM's en tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen.

Heli-Trans
Met een eigen vloot van 20 vrachtwagens (12 diepladers) verzorgt Heli-Trans het vervoer van en naar de werf van alle huurtoestellen, alsook van de toestellen en vrachten van klanten. Heli-Trans staat garant voor een snelle en correcte levering overal in België, Frankijk, Nederland, Groothertogdom Luxemburg en Duitsland.

Heli-Cat
Verhuur, verkoop en service van grondverzetmachines.

Heli-France
Verhuur en verkoop hoogwerkers en mini-kranen in Noord-Frankrijk

Heli Safety Academy
De Heli Safety Academy kan vanaf nu als toonaangevend opleidingscentrum uw medewerkers certificeren. Dankzij de jarenlange opgebouwde ervaring in de sector, gekoppeld aan een uitstekende service, zijn wij in staat om u van een degelijke opleiding te voorzien en diploma's uit te reiken.

Op de Heli Safety Academy kan je verschillende veiligheidsgerelateerde opleidingen volgen.