+32 9 368 80 40
Menu

Corona update

in Nieuws
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Beste klanten,


Tijdens deze moeilijke periode blijft Heli u een kwalitatieve dienstverlening aanbieden. Daarom informeren wij u dat alle nodige voorzorgsmaatregelen, in overeenstemming met de aanbevelingen van de overheid, worden genomen :

  • Wij laten onze medewerkers wiens functie het toelaat, zo veel mogelijk van thuis uit werken. Onze medewerkers blijven bereikbaar per email en telefoon. Al uw vragen om inlichtingen, uw prijsaanvragen en alle bestellingen zullen met dezelfde reactiviteit als gewoonlijk worden behandeld.
  • Externe (sales)werknemers werken zoveel mogelijk van thuis uit en zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze werknemers zullen de komende weken niet bij u op bezoek komen en ook afspraken op de Heli-locaties worden tot een minimum beperkt.
  • Onze interventies "on-site" worden gelimiteerd tot de noodgevallen. Wij rekenen op u om ervoor te zorgen dat onze medewerkers in veilige werkomstandigheden hun werk kunnen uitvoeren.
  • We beperken de afhalingen van machines en materiaal enkel tot bestaande klanten die het materiaal reeds kennen. Op die manier vermijden we contact tijdens uitleg over machines.
  • De vestigingen in Edingen en Boom zullen vanaf maandag 23 maart 2020 gesloten zijn. Het is echter nog altijd mogelijk om een bestelling te plaatsen, alle communicatie wordt doorgeschakeld naar Heli Wetteren.

Aangezien de situatie voortdurend verandert, blijven wij de beslissingen van de overheid nauwgezet opvolgen. Op die basis, garanderen wij u van de beste dienstverlening te blijven voorzien en dit in veilige omstandigheden.

Wij blijven bereikbaar op info@heli.be of +32 9 368 80 80.


Het Heli Team

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster