+32 9 368 80 40
Menu

Jullie starten terug op, wij zijn er klaar voor!

in Nieuws
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Beste klanten,


Naar aanleiding van de beslissingen die genomen werden op de veiligheidsraad van vrijdag 24 april, houden we je graag op de hoogte van onze activiteiten. Dankzij onze inspanningen en het strikt naleven van de opgelegde maatregelen zijn we gespaard gebleven van Corona besmettingen. We informeren je graag hoe we onze activiteiten de komende weken zullen organiseren.

Heli Verhuur, Verkoop en Service

Tijdens afgelopen moeilijke periode bleven de afdelingen Verhuur, Verkoop en Service van Heli altijd een kwalitatieve dienstverlening aanbieden. Gezien de meeste bedrijven maandag 4 mei opnieuw opstarten, zullen we onze dienstverlening terug uitbreiden naar het normale niveau, uiteraard met alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen.
Ons salesteam blijft beschikbaar voor alle vragen en advies, voorlopig nog online (telefoon, mail, videochat, … ). Wenst u toch iemand persoonlijk te spreken (werfbezoeken, verkoopadvies, … ), vragen we om op voorhand een afspraak te maken.
Het hoofkantoor te Wetteren is gedurende de afgelopen periode steeds actief gebleven, onze vestiging in Edingen heropent op 4 mei, de vestiging in Boom heropent op 11 mei.
Wanneer je naar één van onze vestigingen komt, respecteer de social distancing en voorzie zeker een mondmasker. Wij voorzien desinfecterende handgel voor bezoekers op diverse plaatsen op onze terreinen.
We zijn bereikbaar op info@heli.be of +32 9 368 80 80.

Heli Safety Academy

Onze opleidingsafdeling start terug op 18 mei. Ook daar houden we ons strikt aan de maatregelen, daarom zijn er wat wijzigingen in de organisatie.

  • De groepen worden verkleind zodat we social distancing kunnen garanderen in de lokalen
  • Om kruisbesmetting met ons personeel te vermijden voorzien we gescheiden stromen zoals aparte ingang, toiletten en lunchvoorzieningen.
  • We vragen op voorhand alle ID gegevens correct doorgeven zodat er geen paspoorten moeten uitgewisseld worden
  • Mobiele arbeidsmiddelen (toestellen) worden tussen elk gebruik gereinigd
  • Cursussen op verplaatsing zullen ook doorgaan indien ter plaatse ook alle voorschriften kunnen gerespecteerd worden
  • We zijn bereikbaar op T +32 9 368 80 40 en hsa@heli.be voor alle vragen en inschrijvingen.
Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster