+32 9 368 80 40
Menu

Nabeschouwing Opendeurdag en Work@Heli

in Evenementen
Geschreven door Nico Meerschaut
News detail sample

Op vrijdag 19 mei opende Heli Group voor de 2de keer zijn deuren op onze vestiging in de Vantegemstraat 9 te Wetteren.  De weersvoorspelling was niet schitterend, maar op een zeldzame regenbui na bleef alles droog waardoor de bezoekers zonder problemen konden genieten van een schitterend vergezicht vanuit een 57m hoge hoogtewerker.

Naast een rondleiding doorheen de gebouwen kon de bezoeker terecht bij de verschillende afdelingen van de Heli Group.

De meeste ruimte werd ingenomen door de verhuur en verkoop afdeling van hoogtewerkers.
Zo kon je het volledige gamma van de elektrische Snorkel schaarliften bewonderen. Ook enkele spinhoogwerkers van Bluelift en de hoogtewerkers op aanhangwagen van Niftylift stonden opgesteld.
Binnen het segment van de hoogtewerkers was de Genie SX180 de blikvanger. Dit laatste mag zowel letterlijk als figuurlijk opgevat worden. Met dit toestel konden de bezoekers, onder begeleiding “genieten” van het zicht rond Wetteren vanop meer dan 50 m hoogte. Daarnaast was ook de nieuwste telg van de Maeda minikranen te bewonderen, de MC815. Deze compacte kraan (5,90 m x 1,67 m x 2,49 m) heeft een maximale capaciteit van 8 ton en kan lasten hijsen tot 25,5 m.

In de tent van Heli Safety Academy kon je info verkrijgen over het volledige aanbod van opleidingen en een babbeltje slaan met de lesgevers.
Het sinds 1 april tot High & Safe omgedoopte Heli Equipment was present met een uitgebreid gamma producten, zoals het RSS Rail Safety System (veilig werken naast het spoor), levenslijnen, randbeveiliging, gevelreiniging, gevelsteigers enz…

Niet enkel bestaande klanten en genodigden waren welkom op deze dag, ook onze buren en geïnteresseerden waren van de partij. Onze HR afdeling organiseerde een jobbeurs, deze werd toepasselijk Work@Heli genoemd. Dit was een goede gelegenheid voor kandidaten om onze organisatie en collega’s op een andere manier te leren kennen. “Wegens de groei van de Heli Group zijn wij  binnen de verschillende domeinen op zoek naar extra werkkrachten” zegt Dirk Van Haeverbeek onze CEO.
(alle open vacatures)

De dag werd afgesloten met een uitgebreid walking dinner.
Meer foto’s kan je bekijken op onze Facebook pagina.

Ontdek meer artikels over Evenementen
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster