+32 9 368 80 40
Menu

Polyclose 2020

in Nieuws
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Op 15, 16 en 17/01 vind je ons terug in hal 1 op stand 1152 op Polyclose!

GRATIS tickets zijn te verkrijgen op de volgende link.
Voer de volgende code in: PE10105275.

Onze vertegenwoordigers geven je graag uitgebreide uitleg over onze toestellen!

 

Wanneer

Woensdag     15 januari 2020,       9.30 – 18.30
Donderdag    16 januari 2020,       9.30 – 20.00 !
Vrijdag           17 januari 2020,       9.30 – 18.30

Waar

Flanders Expo (hal 1, 4, 6)
Maaltekouter 1
B – 9051 Gent / België
T. 0032 – 9 – 241 92 11
www.Flandersexpo.be

Drie merken om in de gaten te houden

Heli biedt toestellen aan van SmartLift, UpLifter en Maeda. Je vindt als professional of particulier daarin altijd een oplossing voor het plaatsen van raamkaders, glas en wanden. Deze drie merken zijn innovatieve ontwikkelaars. Ze luisteren goed naar hun klanten en weten wat er nodig is om krasgevoelige materialen te monteren.

Smartlift

Met de toestellen in dit gamma manipuleer je glas tot 1000 kg zonder de voeling met je product te verliezen. De diverse types van deze Deense fabrikant bieden de klant oplossingen voor binnen- of buitengebruik. Door hun specifieke bouw is het mogelijk glas te manipuleren tot op een hoogte van 4,50 m. Door de aandrijving met batterij is een autonomie van een dag gegarandeerd en wordt de uitstoot tot nul herleid.

Je kunt met deze machines iets doen wat met veel minikranen niet lukt: het glas vervoeren van de glasbok naar de opening waar je het glas moet plaatsen. Door de beweegbare kop ben je in staat – als dat nodig is – het glas zijdelings langs de machine te nemen.

Nieuw voor 2020 is de SL1008. Een evolutie van de 800 kg versie, waardoor er nu capaciteit is tot 1000 kg. Het toestel rijdt volledig elektrisch, wordt op afstand bediend en alle mastbewegingen zijn hydraulisch.

Een vlakke ondergrond is ideaal voor dit type toestel, maar op oneven terrein staat deze krachtpatser met brede banden ook zijn mannetje. Wordt het terreinwerk te gortig? Dan kun je altijd gebruikmaken van rijplaten en de standaard aanwezige stabilisatoren op de outdoorreeks.

UpLifter

Deze Duitse fabrikant biedt een groot gamma losse units voor het plaatsen én verplaatsen van glas. Van kleine handpompen tot grote ventousen, allemaal zijn ze uitgerust met siliconenvrije vacuümzuigers. De grotere types zijn ideaal om aan de hijskraan te hangen van minikraan, verreiker, heftruck en natuurlijk vrachtwagenkraan.

De units werken allemaal op ingebouwde batterijen, dus geen gedoe met stroomkabels en dergelijke bij de manipulatie. De compacte modellen (tot 600 kg) zijn perfect om met beperkte glasafmetingen te werken. De grotere modellen kun je op verschillende manieren samenstellen om zeer grote glasplaten te manipuleren tot wel 1.200 kg.

Nieuw is hier de 1.000 kg versie, een uiterst betrouwbare machine met een optionele afstandsbediening.

Alle types kunnen het glas doen kantelen en roteren om hun as.

Maeda

Voor het betere hijswerk zijn sterke spieren nodig. De benodigde knowhow hiervoor komt vanuit Japan tot bij ons. Je zet de kleine krachtpatsers van Maeda flexibel in voor alle hijswerk tot 8 ton. Ze banen zich dankzij hun rupsen een weg door elk type terrein, maar ze beschadigen betonvloeren niet.

Kies voor een compact type met hydraulische steunpoten, een verbrandingsmotor en elektromotor of een puur dieseltoestel met cabine. De stille machines zijn soepel en proportioneel te bedienen. Door verschillende mastuitvoeringen heb je voor elke klus de beste oplossing. Ideaal voor het plaatsen van glas, houtconstructies, staalstructuren en kunstwerken.

Aan de slag, dus. Maar loop eerst even langs bij Heli.

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster