+32 9 368 80 40
Menu

Wij helpen je graag met de subsidie-aanvragen voor al je opleidingen.
Contacteer ons.

KMO-portefeuille

KMO-portefeuille 

Dankzij de kmo-portefeuille kun je als ondernemer financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Denk aan opleidingen en advies.
Kleine ondernemingen hebben recht op een steunpercentage van 30% met maximaal 7.500 euro per jaar. Voor middelgrote ondernemingen is dat 20% met maximaal 7.500 euro per jaar.

 

 

Volta

Volta

Volta overkoepelt sectororganisaties die actief zijn in de elektrotechniek. Volta wil haar partners ondersteunen met opleidingen, advies, strategisch onderzoek, infoavonden, uitbetalingen van aanvullende vergoedingen, …

Je premiekrediet hangt af van het aantal medewerkers (PSC 149.01).
2 opleidingsdagen (16 uur) per medewerker per jaar = 248 euro.
Wil je in aanmerking komen voor een premie? Dat kan als …

 

 

Bouwunie

Bouwunie

De sectororganisatie Bouwunie beschermt samen met Unizo de rechten en de belangen van het kmo-bouwbedrijf. Bouwunie biedt onder meer 'Winteropleidingen' aan.

Meer info over de Winteropleidingen:
https://www.debouwleert.be/contact

 

 

 

Confederatie Bouw

Confederatie Bouw

De Confederatie Bouw verenigt meer dan 15.000 ondernemingen uit de bouwsector.
Arbeiders PC 124 genieten van een tussenkomst in de uurloonkost via Constructiv. Neem contact op met je lokale confederatie.

 

 

 

Constructiv

Constructiv

Constructiv kent voordelen toe aan jou als werkgever, denk aan administratieve ondersteuning en tussenkomst in bepaalde kosten. Daarnaast biedt Constuctiv de mogelijkheid om zelf opleidingen te organiseren voor je medewerkers. De organistie adviseert ook over welzijn op het werk in de bouwsector.

Via Constructiv kunnen je medewerkers verschillende soorten opleidingen volgen. Je krijgt een tegemoetkoming in de opleidingskosten en loonkosten en je kunt zelf de opleidingen inplannen.

 

 

 

Educam

Educam

Het vormingskrediet is van kracht in de collectieve arbeidsovereenkomsten van de sectoren garage, koetswerk en metaalhandel. Dit collectief opleidingsrecht wordt opgebouwd in elk bedrijf met minstens één arbeider. Het doel is de kennis en de knowhow van arbeiders te verhogen.
Elk opleidingsuur geeft recht op een premie van 5 euro/uur, dus 40 euro/dag. Op jaarbasis bedraagt het vormingskrediet dus 80 euro voor 2 dagen opleiding.

De CAO's voorzien ook een extra maatregel: het individuele opleidingsrecht.

 

 

 

Opleiding Formation PC100

Opleiding PC100

Het opleidingsfonds voor de arbeiders die vallen onder het paritair comité 100, ook genoemd het Aanvullend Paritair comité voor de werklieden.

 

 

 

 

ALIMENTO

Alimento

Alimento voor de voedingsindustrie


Alimento groepeert sectorale diensten voor voedingsbedrijven, hun werknemers, bakkers en onderwijs. Je kan bij hen terecht voor opleidingen, personeels- en organisatieadvies, financiële voordelen en aanvullend pensioen.

Sluit zoekvenster