+32 9 368 80 40
Menu

Glaszuiger stockverkoop

in Speciale aanbiedingen
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Nieuwe Uplifter UPG 600

UPG 600

De Uplifter UPG 600 combineert compactheid en volume! In zijn compactste vorm heeft de UPG600 beperkte afmetingen zodat je kleine glasplaten kan aanzuigen. De standaard bij geleverde verlengstukken laten je toe om grote volumes glas te plaatsen met een eigen gewicht tot 600kg. De delen kunnen afzonderlijk geplaatst worden om zo tot een optimaal resultaat te komen om het glasvolume aan te zuigen. Deze uitbreidingsstukken kunnen in een handomdraai en zonder gereedschap gemonteerd worden.

Uiteraard kan het glas manueel 360° gedraaid worden en manueel naar voor gekanteld worden. De draai- en kantelbare arm kan gedemonteerd of achteruit gekanteld worden, zodat je met een korte strop aan de hijsogen nog meer flexibiliteit hebt is moeilijke situaties.

Het dubbele vacuüm systeem met dubbele vacuümmeters en geluidssignaal zorgt voor een uiterst veilig gebruik van het toestel. De capaciteit van de batterij laat je toe om 8uur onafgebroken te werken zonder stroomkabel naar het toestel. Met een laadperiode van een paar uur kan je dus perfect overdag werken en s’ nachts de batterij opladen.

De siliconevrije zuigerkappen laten geen sporen na op het glas. Kortom, dit UPG 600 is een universeel inzetbare glaszuiger!

De UPG 600 is uit voorraad leverbaar! De lichtere versie UPG 350 en de UPG 450 (de lange smalle versie) kunnen met beperkte levertijd geleverd worden.

Tweedehands: Muyen M750

Muyen M750

Deze M750 vacuümzuigers van Muyen zijn losse units, ideaal om aan host-toestellen te hangen: minikraan, verreiker, heftruck en natuurlijk de vrachtwagenkraan. De units werken allemaal op ingebouwde batterijen, dus heb je geen gedoe met stroomkabels en dergelijke bij de manipulatie. De compacte modellen (tot 750 kg) zijn perfect om met beperkte afmetingen te werken. 

 

 

 

 

Interesse?

Deze toestellen zijn uit stock leverbaar, zolang de voorraad strekt!

Heb je interesse of wil je meer informatie bel naar +32 9 368 80 30 of mail naar sales@heli.be.

Ontdek meer artikels over Speciale aanbiedingen
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster