+32 9 368 80 40
Menu

Heli Group neemt High and Safe over

in Nieuws
Geschreven door Bart Cooman
News detail sample

Met groot genoegen informeren we u over de overname van High and Safe (‘H&S’) door Heli Group.

H&S opereert vanuit Boom, op de economische as tussen Brussel en Antwerpen, en is actief over gans België als totaalleverancier van klim- en toegangsmateriaal voor de professionele markt. Dit met een aanbod specifiek in het segment van de hangbruggen, goederen- en personenliften, hefsteigers en veiligheidssystemen. Haar klanten zijn hoofdzakelijk terug te vinden in de bouw en de industrie.
Deze week hebben beide bedrijven beslist om samen verder te gaan onder de vleugels van Heli Group die de activiteiten van H&S overneemt en laat samenvloeien met haar afdeling Heli Equipment.

Samen bouwen aan de toekomst

De afdeling Heli Equipment, die jaar na jaar een sterke groei kent, ziet op die manier niet alleen haar productassortiment sterk aangroeien, maar bovendien kan ze rekenen op een grote expertise en kennis van in totaal een 15-tal personen.

Sales Manager Heli Equipment Bart Cooman “Via deze overname verstevigt Heli Equipment haar positie op het gebied van installatie van valbeveiligingssystemen in België en wordt zij dé expert op gebied van ‘veilig werken op hoogte’.De waarden van beide bedrijven zijn bijzonder complementair waarbij veiligheid de n°1 prioriteit blijft voor de klant en voor zijn medewerkers”.

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster