+32 9 368 80 40
Menu
Alimento

Alimento

Alimento voor de voedingsindustrie
Alimento groepeert sectorale diensten voor voedingsbedrijven, hun werknemers, bakkers en onderwijs. Je kunt er terecht voor opleidingen, personeels- en organisatieadvies, financiële voordelen en aanvullend pensioen.

 

 

 

Qfor

Qfor

Qfor is een kwaliteitslabel voor learning- en consultingactiviteiten dat
helpt bij het verbeteren en benchmarken van onze organisatie.

 

 

 

BeSaCC

BeSaCC VCA

BeSaCC (Belgian Safety Criteria for Contractors) biedt een attestering op basis van dossieronderzoek door deskundigen. VCA staat voor 'Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers' en wordt verleend door een erkende certificatie-instelling.

 

 

 

Febelsafe

Febelsafe

Ondersteunend partner voor de veiligheids- en welzijnsbusiness.
Sedert 1973 officieel erkend als beroepsfederatie voor fabrikanten, distributeurs en dienstverleners inzake veiligheid en welzijn op het werk en in de vrije tijd.

 

 

 

Prebes

Prebes

Prebes is een non-profitorganisatie met leden die actief zijn in de domeinen welzijn op het werk, duurzaamheid, en maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen.

 

 

 

Voka

Voka

Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen dat meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel vertegenwoordigt. Voka wil een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen dat bijdraagt tot welvaart en welzijn.

 

 

 

FOD

FOD Algemene Directie Humanisering van de Arbeid

Heeft als opdracht de voorbereiding, de bevordering en de uitvoering van het beleid inzake het welzijn op het werk en de sensibilisering van de sociale en economische actoren voor de humanisering van de arbeid.

 

 

 

Sluit zoekvenster