+32 9 368 80 40
Menu

Nabeschouwing Matexpo 2015

in Evenementen
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Innovation award

Rail Safety Systems - 2e plaats - Matexpo Innovation Award

Met ons nieuw product Rail Safety System, RSS systeem in het kort, werden we 2e in de Matexpo Innovation Award.
Dit systeem betekend een serieuze tijdswinst voor spoorwegarbeiders zonder te compromiteren in hun veiligheid. Het systeem klikt op zijn plaats met magneten, waardoor het heel gemakkelijk en vlug te verplaatsen is.

Door de gepatenteerde buizen en bevestigingen kan elke gewenste opstelling met een minimum aan inspanning bekomen worden.

Verkoop op de beurs

Op de vergaderingen voorafgaand op Matexpo kwamen steeds de zelfde toestellen naar boven, het was dan ook geen verrassing dat we uitpakten met de Maeda MK1033, de Smartlift 608 Outdoor en de Niftylift HR17 Hybrid.
Deze toestellen zijn ideaal om tentoon te stellen op een binnenstand, door hun compacte afmetingen passen ze werkelijk bijna overal.

Al snel vond de HR17 een nieuwe eigenaar, we wensen Huurland alle succes met hun nieuwe aanwinst!

Geslaagde wedstrijd

Omdat iedereen toch graag met een afstandsbediening speelt, brachten we een mini heftruck parcours mee. Elke dag was er 1 winnaar: de snelste. De snelste van de week werd dan de winnaar van de beurs.

Dag winnaars kregen een fles cava en de winnaar van de beurs krijgt een fles cava en... een circuitdoop in onze raceauto.

Bedankt aan alle deelnemers en proficiat aan alle winnaars. 

Gin tonic avond

Op vrijdag 4 september organiseerden we een gin tonic avond tijdens de nocturne. 
We serveerden onder andere Hendricks, Bulldog en Filliers Dry Gin 28 met bijpassende botanicals. Ook de hapjes waren aangepast aan de gin tonics. 


 

 

Ontdek meer artikels over Evenementen
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster